0883 77 11 77 office@nameridom.bg
BG
EN
bg
BG
EN

Жилищна сграда кв. Дървеница

Жилищна сграда кв. Дървеница


2 (2)

Едно от най-новите ни предложения е жилищна сграда в гр. София, кв. Дървеница.

ТОП ЦЕНИ ОТ 800 ЕВРО/М2!

Сградата разполага с 33 апартамента, 6 ателиета, 18 складови пространства, 14 подземни гаражни клетки и 21 външни паркоместа.

Локацията е едно от най-големите предимства, тъй като в непосредствена близост се намира бъдещият парк "Въртопо", а на петдесет метра е голям булевард, който да подсигури достатъчна гъвкавост на придвижването с градски транспорт. Имотът разполага с прекрасна гледка към "Витоша".

Сградата има шест надземни и един подземен етаж. Предвидено е да се вложат най-висок клас материали за изпълнение на фасадните и вътрешните завършващи елементи на помещенията. Покривът е плосък с два пластa битумна хидроизолация.

Предвидено е отопление на ток.

Всички строително - монтажни работи са изпълнени съгласно европейските изисквания за качество и българските стандарти за добро изпълнение. Всички материали, вложени в проекта са сертифицирaни и отговарят на изискванията на Европейския съюз. Изпълнението на сградата е поверено на една от водещите компании в България, осигурявайки качественото, надеждното и навременното изпълнение на поетите ангажименти. Всички изпълнени строително - монтажни работи са с гаранция съгласно законите на Република България. По този начин се гарантира спокойната експлоатация на живущите в сградата.

Инвеститорът предлага гъвкави варианти за плащане.

План на разПРЕДЕЛЕНИЕ 1

ПАРТЕР

План разпРЕДЕЛЕНИе 2

ЕТАЖ 1